Ook Solomun en Maceo Plex in augustus naar Servië voor Exit Festival

Exit Festival news_groot
Ook Solomun en Maceo Plex in augustus naar Servië voor Exit Festival
Door RobZ op 01 juli 2020 - 10:58 1 Hoewel festivals in Nederland en België bij bosjes sneuvelen door de uitbraak van het coronavirus, gaan in Servië de voorbereidingen door voor de komende editie van Exit Festival. Het Servische Festival bevestigt vandaag de komst van de techno-dj’s Solomun en Maceo Plex voor haar 20-jarige jubileumeditie van 13-16 augustus. Hiermee maakt het festival de line-up van de Dance Arena compleet. Eerder waren al onder meer Amelie Lens, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Black Coffee en Artbat aangekondigd voor deze area.

Afgelopen maand werd, na overleg met de Servische premier, bekend dat Exit Festival als één van de weinige festivals dit jaar wel doorgaat, weliswaar een maand later dan gepland: van 13-16 augustus. De organisatie geeft hierbij aan alle gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen in acht te nemen. Zo wordt maximaal 50% van het reguliere aantal toegestane bezoekers toegelaten en wordt het aantal sanitaire stations flink uitgebreid.

De kaartverkoop voor Exit 2020 is sinds 1 juni onderweg. Voor 110 euro kan je vier dagen aanwezig zijn op Exit 2020 via deze link. Er natuurlijk wel vanuit gaande dat de corona-situatie in Servië niet verslechterd en er geen reisbeperkingen worden opgelegd.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Herk 2020 news

ROCK HERK KONDIGT LINE-UP 2021 MET O.A. DANKO JONES,...Rock Herk heeft de line-up voor de editie in 2021 bekend gemaakt. Ook hebben...

Popronde news2

CORONA DWINGT POPRONDE TE VERPLAATSEN NAAR BEGIN 2021 Het grootste reizende festival van Nederland, de Popronde, verplaatst hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.