Eerste namen voor Mad Cool Festival met o.a. Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots en Royal Blood

Red Hot Chili Peppers news_groot
Eerste namen voor Mad Cool Festival met o.a. Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots...
Door Cartman91 op 08 juli 2020 - 13:32 1 Dit jaar kon de vijfde editie van het Mad Cool Festival in Spanje net als vele anderen festivals in Europa niet doorgaan. Dit als het gevolg van het uitbreken van het Coronavirus dat in Europa vooral Italië en Spanje hard trof.

Het festival is dan ook uitgesteld naar 2021, waar het plaatsvindt van 7 t/m 10 juli. Zojuist zijn de eerste namen bekend gemaakt en het opvallende is dat de headliners die dit jaar op het programma zouden staan ontbreken. Het gaat om Taylor Swift en Billie Eilish, deze staan vooralsnog niet op het festival.

Wél op het programma staan:

Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots, The Killers, Mumford & Sons, Pixies, Deftones, Faith No More, Royal Blood, Carly Rae Jepsen, Glass Animals, Wolf Alice, Angel Olsen, Foals, Puscifer, Sigrid, Alt-J, London Grammar, Jamie Cullum, Parcels, Major Lazer, The Rapture, Yungblud, Seasick Steve, Pale Waves, Nothing But Thieves, Black Pumas, Tom Grennan, Blood Red Shoes en Modeselektor.

Een deel van het programma zou oorspronkelijk dit jaar al op het festival staan, maar zijn in 2021 alsnog te bewonderen. Daarnaast zijn er nieuwe namen aan het affiche toegevoegd als Mumford & Sons en Pixies.

Mad Cool Festival wordt gehouden in Madrid. Een passe-partout voor drie dagen kost je 179 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefExit Festival news

EXIT FESTIVAL OP LOSSE SCHROEVEN DOOR OPLEVING...Verontrustend nieuws uit Servië. Het corona-virus is daar snel een groter...

Woo Hah! All Day news

AFGELAST WOO HAH! KOMT MET DIGITAAL ALTERNATIEF MET... Hiphop festival WOO HAH! zou komend weekend plaatsvinden, ware het niet dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.