Greenfield Festival behoudt veel 2020-namen voor de 2021 editie, ook nieuwe namen met o.a. The Offspring

The Offspring
Greenfield Festival behoudt veel 2020-namen voor de 2021 editie, ook nieuwe namen met...
Door Cartman91 op 31 juli 2020 - 15:48 1 Het Zwitserse Greenfield Festival dat plaatsvindt in Interlaken heeft, net als andere Europese festivals met het Coronavirus te maken gehad. Hierdoor kon de 2020 editie niet doorgaan. Inmiddels heeft de organisatie al laten weten dat veel artiesten die zouden optreden doorschuiven naar de 2021 editie.

Daarnaast zijn er ook nieuwe namen te bekennen op het affiche! Nieuw op het programam zijn Rise Against, The Offspring, Stick To Your Guns en Battle Beast. Andere namen op het programma zijn onder meer The Hu, Volbeat, Billy Talent, Bring Me The Horizon, Heaven Shall Burn, Powerwolf, Skillet, Alestorm, Bad Religion, Of Mice & Men, Agnostic Front, Lagwagon, Hammerfall, Jinjer, Danko Jones, Boston Manor, Skindred en The Distillers. Voor het complete programma en meer informatie over het festival neem je een kijkje op de Greenfield Festival-pagina.

Greenfields vindt in 2021 plaats van 3 t/m 5 juni. Tickets voor het festival zijn inmiddels al te verkrijgen. Reeds gekochte kaarten voor de 2020 editie blijven geldig.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDownload Festival UK 2021 news2

DOWNLOAD FESTIVAL UK MAAKT EERSTE LIJST MET NAMEN...Dit jaar kon er door het Coronavirus geen Download Festival plaatsvinden....

Creamfields

CREAMFIELDS VOEGT NIEUWE NAMEN AAN LINE-UP TOE MET... Festival Creamfields in het Britse Daresbury heeft een flinke lijst met namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.