Total Loss Festival van Snollebollekes krijgt extra dag

Snollebollekes
Total Loss Festival van Snollebollekes krijgt extra dag
Door RobZ op 28 augustus 2020 - 11:08 1 Goed nieuws voor de mensen die achter het net visten bij de voorverkoop van het Total Loss Festival van Snollebollekes. De 40.000 tickets voor het festival dat op 4 september gehouden wordt, waren namelijk binnen een kwartier allemaal weg. Nu is er besloten tot een extra festivaldag op zondag 5 september. De kaartverkoop voor deze extra festivaldag start op zaterdag 26 september om 11:00 uur.

Total Loss is volgens eigen zeggen het eerste en grootste outdoor party festival van Nederland. Voor zaterdag 4 september 2021 zijn al 8 area’s en meer dan 60 artiesten aangekondigd! Onder andere Gerard Joling, Vengaboys, Paul Elstak, Jan Smit, Django Wagner, Kalvijn, CH!PZ, The Partysquad en natuurlijk Snollebollekes zijn erbij. De artiesten die op de extra festivaldag spelen zijn nog niet bekend gemaakt. Hier vind je al onze Total Loss Festival 2021 informatie.

Tickets voor de Total Loss Festival zondag kosten 32,50 euro exclusief servicekosten en zijn te koop via deze link. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sfeernews

IN RETRAITE FESTIVAL VERHUIST IN SEPTEMBER NAAR...Het In Retraite festival heeft bekend gemaakt waar hun komende editie, van 11...

Muse1

MUSE IN 2021 OP TOURNEE DOOR EUROPA; NOVA ROCK IS... Goed nieuws voor fans van Muse. Na Europese shows in 2019, waaronder...

REACTIES

geen avatar
wo 02 sep 2020 11:00

Diebythesword Al was het het enige waar ik naar toe kon…..oh, wacht, het is zo'n beetje het enige waar je naar toe kan. Maar dan nog niet.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.