In Retraite festival verhuist in september naar Zeewolde voor corona-proof editie

Lowlands sfeer
In Retraite festival verhuist in september naar Zeewolde voor corona-proof editie
Door RobZ op 28 augustus 2020 - 14:11 1 Het In Retraite festival heeft bekend gemaakt waar hun komende editie, van 11 tot en met 14 september, gaat plaatsvinden. Het festival heeft in Zeewolde een flink festivalterrein gevonden, waar In Retraite volgens alle RIVM-richtlijnen plaats kan vinden. Volgens de organisatie heeft de locatie alles wat in Retraite Festival nodig heeft. Ruimte, veel natuurlijk en een goede bereikbaarheid. Het festival wordt dit jaar samen georganiseerd met Pop Up Club. Dit is een rondreizend camping concept dat gebruik maakt van bijzondere locaties in Nederland.

In Retraite omschrijft zichzelf als een muziekfestival dat gehouden wordt op bijzondere natuurrijke locaties in Nederland. In- en outdoor geprogrammeerd (indien mogelijk) met Disco, House en Techno. Op het festivalterrein kan gedanst worden. Iedere bezoeker krijgt zijn eigen (tijdelijke) stukje gras voor een podium. Verder is er overal eenrichtingsverkere. Ook zijn er voldoende sanitaire voorzieningen als douches en wc's. De organisatie belooft vier podia met van 12:00 uur tot 00:00 een programma. De artiesten die komen optreden zijn nog niet bekend gemaakt.

Tickets voor deze editie van In Retraite zijn te koop. Een festivalticket kost je 127,35 euro. Er zijn ook dagtickets voor de zondag beschikbaar voor 47,35 euro. Je hebt dan ook toegang tot de In Retraite festivalcamping. Hier koop je tickets voor In Retraite 2020.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anti-Flag Groezrock concertsfeer

KABINET MAAKT HALF MILJARD EXTRA VRIJ VOOR...De roep om hulp van de culturele sector, die zwaar gebukt gaat onder de...

Snollebollekes1

TOTAL LOSS FESTIVAL VAN SNOLLEBOLLEKES KRIJGT EXTRA DAG Goed nieuws voor de mensen die achter het net visten bij de voorverkoop van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.