Zomerpop presenteert eerste vijf namen voor 2021 editie met o.a. Di-rect en Bizzey

review: Zwarte Cross 2018 - Vrijdag Di-rect
Zomerpop presenteert eerste vijf namen voor 2021 editie met o.a. Di-rect en Bizzey
Door Cartman91 op 07 september 2020 - 12:57 1 Het Noord-Hollandse festival Zomerpop heeft voor de 2021 editie de eerste vijf namen bekend gemaakt.

Op het affiche staan Bizzey, Di-rect, Van Dik Hout, Wies en Bongloard.

Zomerpop is een tweedaags festival in Hoogwoud dat een breed scala aan muziekgenres aanbiedt, van dance tot metal en van pop tot reggae en alles er tussenin.

Afgelopen weekend zou Zomerpop plaats hebben moeten vinden, maar door de coronacrisis kon dit niet doorgaan. Deze is dan uitgesteld naar 2021 waar het plaatsvindt op 3 en 4 september. De line-up, voor zover die bekend was, verhuist grotendeels mee. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de 2021 editie. Uiteraard zijn er ook nog kaarten te verkrijgen.

Een combiticket kost je 39,25 euro. Voor een kaartje voor de vrijdag betaal je 14,25 euro en tot slot ben je 34,25 euro kwijt voor een zaterdagticket.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



misty fields 2019

MISTY FIELDS PRESENTEERT EERSTE NAMEN VOOR DE 2021...Afgelopen weekend vond 'Het Bos In' plaats, dit is het alternatief voor het...

Creamfields

NIEUWE NAMEN VOOR CREAMFIELDS 2021 MET O.A.... Het Britse festival Creamfields heeft een nieuwe reeks namen aan de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.