Hannah Mae, Dan Tuffy en Sam & Julia namen voor ROOTZZ festival in Breda

Sam & Julia
Hannah Mae, Dan Tuffy en Sam & Julia namen voor ROOTZZ festival in Breda
Door KaylynB op 16 september 2020 - 10:54 1 Hannah Mae, Dan Tuffy en Sam & Julia zijn de nieuwe namen op de lijst van het ROOTZZ festival op zaterdag 31 oktober in Breda. De voor de zomer al aangekondigde uit Jesse Malin heeft in verband met reisrestricties zijn tour noodgedwongen moeten annuleren, waardoor zijn show in Breda ook komt te vervallen. Optredens van Mercy John en Tim Knol & Blue Grass Boogiemen waren al eerder bekend gemaakt. Deze artiesten komen gelukkig wel gewoon naar het festival.

ROOTZZ is een eendaags indoor festival voor rootsmuziek dat plaatsvindt in het Bredase poppodium Mezz. Het festival is geïnitieerd en georganiseerd in samenwerking met het Eindhovense boekings- en perspromotiekantoor Harvest Music.

Wegens alle maatregelen rondom het coronavirushebben heeft het festival dit jaar slecht plek voor maximaal 100 bezoekers. De deuren van Mezz gaan op 31 oktober om 19.00 u open, de eerste act speelt om 19.45 u. De tickets zijn al beschikbaar.
klik hier voor de tickets voor Festival ROOTZZ in MEZZ in Breda. De tickets zijn beschikbaar in setjes van twee voor € 40,-. Solo tickets kosten € 20,-.

Hier vind je al onze informatie over ROOTZZ 2020.
Bestel tickets ROOTZZ 2020
Tickets ROOTZZ 2020
ROOTZZ
Festival Jazz International Rotterdam news

FESTIVAL JAZZ INTERNATIONAL ROTTERDAM GAAT IN...Festival Jazz International Rotterdam (FJIR) vindt eind oktober / begin...

Rock Werchter 2020 news

GEKOCHTE TICKETS VOOR WERCHTER EN GRASPOP TE... Wie dit jaar een kaartje voor Graspop of voor een van de drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.