Gekochte tickets voor Werchter en Graspop te gebruiken in 2021 of 2022

review: Rock Werchter 2018 - Zaterdag The Last Internationale
Gekochte tickets voor Werchter en Graspop te gebruiken in 2021 of 2022
Door RobZ op 16 september 2020 - 10:04 1 Wie dit jaar een kaartje voor Graspop of voor een van de drie Werchter-festivals (Rock Werchter, Werchter Boutique of TW Classic) kocht, kan deze gebruiken voor de edities van de festivals in 2021 of 2022. Als je je geld liever terugkrijgt, dan moet je geduld hebben. De terugbetaling van tickets gebeurt ten vroegste na de edities van deze festivals in 2022.

Afgelopen jaar verkochte deze grote Livenation België festivals maar liefst 136.000 tickets. Reden genoeg voor de federaal minister van Consumentenzaken Nathalie Muylle om in overleg te treden met de festivals en kaartverkoper Ticketmaster.

Het resultaat van dit overleg is dat mensen hun tickets gratis (en hopelijk probleemloos) kunnen overzetten naar een voucher of naar een ticket voor de edities van de festivals in 2021 en 2022. Wie beslist om zowel volgend jaar als in 2022 niet te gaan, kan vanaf 2022 een terugbetaling aanvragen. Daarvoor moet je wel eerst je ticket hebben omgezet in een voucher. Hierna kan je pas je geld terugkrijgen.

Wie een dagticket had gekocht voor één van de vier festivals maar volgende zomer graag een combiticket wil, kan zijn huidig ticket eerst laten omzetten in een voucher om die vervolgens te gebruiken voor de aankoop van een combiticket. En omgekeerd.

Voor andere festivals waarvan Ticketmaster de ticketverkoop regelt, zoals Suikerrock en Alcatraz, zijn andere regelingen uitgewerkt. Hier worden kaartkopers per mail over geinformeerd.

Graspop Metal Meeting wordt in 2021 gehouden op donderdag 17, vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021 in Dessel. Afgelopen week maakte het festival 102 artiesten bekend. Hieronder headliners Volbeat, Judas Priest, Korn en het eerder bevestigde Aerosmith en Faith No More. Hier vind je al onze Graspop Metal Meeting 2021 informatie.

Rock Werchter staat in de agenda voor donderdag 1, vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli. Met Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Gorillaz en Twenty One Pilots hebben ze al een aantal mooie namen bevestigd. Al onze Rock Werchter 2021 informatie vind je hier.

Datums of namen voor TW Classic 2021 of Werchter Boutique 2021 zijn nog niet bekend gemaakt.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mezz1

HANNAH MAE, DAN TUFFY EN SAM & JULIA NAMEN VOOR... Hannah Mae , Dan Tuffy en Sam & Julia zijn de nieuwe namen op de...

Pinkpop 2020 news

KAARTVERKOOP PINKPOP 2021 VANAF VRIJDAG WEER VAN START Pinkpop, dat net als alle andere grote zomerfestivals dit jaar niet door kon...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.