Opnieuw streep door Graspop Metal Meeting; 25e editie doorgeschoven naar 2022

Graspop sfeer 2018
Opnieuw streep door Graspop Metal Meeting; 25e editie doorgeschoven naar 2022
Door RobZ op 26 februari 2021 - 10:18 1 Er komt dit jaar wederom geen Graspop Metal Meeting. Het Belgische festival laat vandaag weten dat het door de corona-epedimie niet lukt om Graspop Metal Meeting dit jaar van de grond te krijgen. Graspop Metal Meeting had dit jaar moeten plaatsvinden van 17 t/m 20 juni. In 2022 wordt gekozen voor hetzelfde weekend. Graspop Metal Meeting gaat dan plaatsvinden van donderdag 16 juni tot en met zaterdag 19 juni.

Het festival laat weten:
Met veel pijn in het hart moeten we jullie meedelen dat de 25e editie van Graspop Metal Meeting voor een tweede keer wordt uitgesteld. De 25e verjaardag van GMM zal gevierd worden van 16 t.e.m.19 juni 2022.

We hadden niets liever gewild dan metalheads van over de hele wereld te verwelkomen in Dessel in juni, maar dit is helaas niet mogelijk. De veiligheid van onze bezoekers, crew en artiesten stellen we steeds voorop. We kijken ernaar uit om GMM beter en sterker dan ooit terug te brengen in 2022! We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk bands van de GMM 2021 line-up over te zetten naar de editie van 2022. De volledige affiche zal later bekendgemaakt worden.

Alle ticketkopers zullen binnenkort een bericht ontvangen van Ticketmaster. Er volgt zo snel mogelijk meer info. Alle gekochte tickets voor GMM 2021 blijven geldig voor GMM 2022. Aan iedereen die zijn ticket van 2020 naar 2021 overzette: BEDANKT! Jullie loyaliteit en steun in deze donkere dagen is voor ons de drijfveer om door te blijven gaan. We komen hier samen doorheen en we hopen dan ook jullie allemaal terug te zien in 2022 om samen de 25e editie van Graspop Metal Meeting te vieren.


Vanzelfsprekend houden we je op Festivalinfo op de hoogte van al het Graspop Metal Meeting 2022 nieuws.Great Escape

FESTIVAL THE GREAT ESCAPE IN ENGELAND GAAT DIT JAAR...Het Britse The Great Escape festival, jaarlijks in Brighton gehouden, zal dit...

Lowlands sfeer 2015

FIELDLAB TEST-EVENTS IN ZIGGO DOME EN BIDDINGHUIZEN... Alle tickets voor de twee testfestivals en de twee testconcerten van Fieldlab...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.