Fieldlab test-events in Ziggo Dome en Biddinghuizen uitverkocht

Lowlands sfeer 2015
Fieldlab test-events in Ziggo Dome en Biddinghuizen uitverkocht
Door sjoertb op 25 februari 2021 - 13:12 1 Alle tickets voor de twee testfestivals en de twee testconcerten van Fieldlab zijn verkocht. De experimenten vinden plaats in maart en bieden in totaal plek voor 5.600 bezoekers. Zo'n 180.000 mensen waren geïnteresseerd om mee te doen. Dat bevestigt Nu.nl. Vandaag gingen de tickets in de verkoop.

De 'coronaproefevenementen' vinden plaats in maart. Op 7 en 8 maart worden 1.300 bezoekers verwacht in Ziggo Dome om een dance event en een concert van André Hazes Jr bij te wonen. De bezoekers worden verdeeld in vijf 'bubbels' van 250 personen en een groep van 50 personen.

Het weekend erna vinden er twee festivals plaats op het 'Lowlands-terrein', hetevenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Per festival komen er 1500 bezoekers verdeeld over 3 groepen.

Eerder werden de line-ups bekend (zie dit nieuwsbericht). Onder meer Chef’Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie en Froukje treden op.

Een bezoek aan een van de test-evenementen is verbonden aan een aantal voorwaarden. Zo wordt er om een actieve medewerking gevraagd in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement en moet iedereen PCR negatief getest zijn.

Door de opgedane kennis tijdens de experimenten moeten evenementen uiteindelijk weer mogelijk worden tijdens de aanhoudende pandemie en de nasleep ervan.Graspop 2020 news

OPNIEUW STREEP DOOR GRASPOP METAL MEETING; 25E...Er komt dit jaar wederom geen Graspop Metal Meeting. Het Belgische festival...

Charlotte de Witte

CHARLOTTE DE WITTE IN AMSTERDAMSE BOS OP 909 SPECIAL 909 Festival 2021 zou in mei plaatsvinden. Helaas moet de organisatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.