Fieldlabs Back to Live festivals een week uitgesteld vanwege slechte weersvoorspellingen

Corona check Ziggo Dome Fieldlabs
Fieldlabs Back to Live festivals een week uitgesteld vanwege slechte weersvoorspellingen
Door RobZ op 12 maart 2021 - 09:36 1 Opvallend nieuws van de Back to Live festivals die komend weekend in Biddinghuizen gehouden worden vanwege de slechte weersvoorspellingen een week uitgesteld. Dit heeft onder meer als gevolg dat alle bezoekers, medewerkers en artiesten opnieuw een coronatest zullen moeten laten uitvoeren. Deze is namelijk vereist om aan dit onderzoek deel te nemen.

Op de site van Back to Live is te lezen:
De Back to Live dance en popfestivals worden een week uitgesteld. Dat heeft Fieldlab Evenementen in overleg met organisatoren MOJO en ID&T helaas moeten besluiten. Vanwege de slechte weersvoorspellingen voelen partijen zich genoodzaakt deze beslissing te nemen. De organiserende partijen realiseren zich ten zeerste dat dit een ontzettend zware dobber is voor alle bezoekers, artiesten, leveranciers, medewerkers en diensten.

Het doel van de festivals op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen is het uitvoeren van een praktijkonderzoek, gericht op een snelle terugkeer van veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit. De combinatie van zware windstoten, regenval en lage temperatuur en de zorgen geuit door onze bezoekers, maken dat Fieldlab Evenementen verwacht dat de opkomst lager en het verblijf korter zal zijn. Dit betekent dat de resultaten van het onderzoek niet representatief zullen zijn en de beleving van de bezoekers verre van prettig.


De nieuwe datum voor het Back to Live Dance Festival is zaterdag 20 maart, een dag later is het Popfestival. Beide evenementen vinden plaats tussen 13.00 en 19.00 uur op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. Kaarten op naam voor de nieuwe data blijven geldig. Indien de nieuwe data niet passen in de agenda, dan kunnen kaarten worden geretourneerd via Paylogic, vóór zondag 14 maart 23.59 uur, doorverkoop is niet mogelijk. Alle kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht. De eventueel teruggekomen kaarten gaan maandag 15 maart om 16.00 uur opnieuw in de verkoop.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCreamfields

VOLGENDE HEADLINER VOOR CREAMFIELDS BEKEND GEMAAKT:...Afgelopen week werd bekend dat David Guetta de zaterdag op de North Stage...

Sfeer festival chill

FESTIVAL GLADIOLEN VERPLAATST NAAR 2022 Het Belgische festival Gladiolen moet helaas opnieuw verplaatsen. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.