Left Of The Dial komt met dertien nieuwe namen, aantal afzeggingen en meer info

Left Of The Dial news_groot
Left Of The Dial komt met dertien nieuwe namen, aantal afzeggingen en meer info
Door Cartman91 op 18 september 2020 - 13:20 1 Het Rotterdamse indoor-festival Left of The Dial heeft dertien namen aan de line-up toegevoegd. Nieuw op het affiche zijn Deep Tan, Fake Turins, Folly Group, High Hi, Pig Frenzy, POM, Poppel, PVA, Raven Artson, Trader, Transistorcake, Youff en Yune. Eerder waren al namen als Bongloard, The Klittens, Pink Room, Home Countries, Joe & The Shitboys, Krush Puppies en meer bekend gemaakt.

Daarnaast hebben twee namen helaas moeten afzeggen, dit zijn Juniore en Ugly. Zij hebben hun volledige tour geannuleerd, waardoor een optreden op Left of The Dial er niet meer in zit.

Tot slot vindt er vanavond weer een persconferentie plaats in het teken van de maatregelen tegen het coronavirus. Het was al bekend dat de nieuwe maatregelen inhoudt dat op regionaal niveau horeca 's nachts de deuren eerder moeten sluiten, het is momenteel nog onbekend of dit ook geldt voor theaters, clubs en podia. In de regel vallen deze niet onder horeca, maar mochten de nieuwe maatregelen ook deze instanties treffen dan betekent het dus dat de Maassilo, waar Left of The Dial plaatsvindt, de deuren eerder zal moeten sluiten en het festival dus eerder ten einde komt. Het festival zal dan met de lokale overheid in overleg gaan.

Left of The Dial vindt plaats op 16 en 17 oktober in de Maassilo te Rotterdam.Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

ESNS 2021 GAAT DOOR IN AANGEPASTE VORM ZOWEL FYSIEK...Het conferentie en showcasefestival ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen...

Kendrick Lamar

KENDRICK LAMAR NAAR OPEN'ER FESTIVAL 2021 Kendrick Lamar komt volgend jaar naar het Poolse festival Open'er Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.