Eerste namen So What's Next? 2020: o.a. Nana Adjoa

Nana Adjoa
Eerste namen So What's Next? 2020: o.a. Nana Adjoa
Door sjoertb op 24 september 2020 - 11:12 1 So What's Next? komt met een achtste editie terug in de binnenstad van Eindhoven. Het festival staat in het teken van aanstormende jazzartiesten met een eigentijds geluid. Crossovers van jazz met hiphop, soul, world, elektronische en klassieke muziek hier de ruimte. In voorgaande jaren stonden artiesten als Snarky Puppy, Kawasi Washington, Benjamin Herman en Jacob Collier op het programma.

De eerste namen van de aankomende editie zijn onlangs bekendgemaakt. Nana Adjoa, The NYChillharmonic, Gaidaa, Kamaal Williams en Kurt Rosenwinkel Trio zijn dit jaar van de partij.

Op 30, 31 oktober en 1 november vindt het festival plaats bij Muziekgebouw Eindhoven, Paterskerk en diverse locaties in het centrum van Eindhoven. Tickets voor So What's Next? zijn hier verkrijgbaar via Ticketmaster.

Foto: Nana Adjoa op Amsterdam Woods Festival door Irwan NotosoetarsoBestel tickets So What's Next? 2020
Tickets So What's Next? 2020
So What's Next? 2020
ADE 2014 Amsterdam Dance Event

COUSIN, KNOW V.A & LEEZA PRITYCHENKO EN IDENTIFIED...Eerder maakte Paradiso al haar ADE Special line-up bekend en maakte Melkweg...

Etmaal

EERSTE NAMEN ETMAAL IN TIVOLIVREDENBURG: O.A.... Op zaterdag 21 en zondag 22 november vindt Etmaal plaats in de Ronda-zaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.