Nieuwe namen Transition Festival 2024: o.a. Terence Blanchard en Avishai Cohen

review: Transition Festival 2017 Thundercat
Nieuwe namen Transition Festival 2024: o.a. Terence Blanchard en Avishai Cohen
Door KayleeV op 18 januari 2024 - 12:19 1 Het Transition Festival, dat plaatsvindt op zaterdag 9 maart 2024 in TivoliVredenburg, heeft haar volledige line-up aangekondigd. Deze zevende editie van het festival belooft een rijke verzameling van jazzmusici.

De line-up van dit jaar benadrukt de veelzijdigheid van de trompet met artiesten zoals Terence Blanchard met het E-Collective en het Turtle Island Quartet, Avishai Cohen die zijn Israëlische roots combineert met jazz, de spirituele jazz van Matthew Halsall, en Keyon Harrold die een mix van jazz, r&b en hiphop brengt.

Daarnaast zullen artiesten als Kamaal Williams, het Amsterdam Art Orchestra onder leiding van Marike van Dijk, en Nabou Claerhout's Trombone Ensemble te zien zijn.

De jonge generatie krijgt een podium met artiesten als Emma Rawicz, Sasha Berliner en Christian Sands. Het festival benadrukt ook lokale talenten, zoals Utrechtenaar Dion Nijland, die zijn nieuwste album zal presenteren.

Tickets voor dit festival zijn al in verkoop met een ticketprijs van € 62,00. Koop hier je tickets voor Transition Festival 2024.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross 2018 news1

41 NIEUWE NAMEN AANGEKONDIGD VOOR ZWARTE CROSS MET... De Zwarte Cross heeft 41 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor de...

Couleur Café 2022 news

NIEUWE NAMEN COULEUR CAFÉ 2024: O.A. TYLA EN ACTION... Er zijn zes nieuwe namen voor Couleur Café 2024 aangekondigd. Het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.