Nieuwe namen Couleur Café 2024: o.a. Tyla en Action Bronson

Tyla
Nieuwe namen Couleur Café 2024: o.a. Tyla en Action Bronson
Door Semberendsen op 18 januari 2024 - 11:38 1 Er zijn zes nieuwe namen voor Couleur Café 2024 aangekondigd. Het festival vindt plaats van 28 tot 30 juni in het Ossegempark.

Op vrijdag 28 juni trakteert de Zuid-Afrikaanse sensatie Tyla het publiek op een mix van RnB, pop en amapiano. Tyla, afkomstig uit Johannesburg, belooft een verfrissende muzikale ervaring. Diezelfde dag zal de rapper Disiz zijn tijdloze sound ten gehore brengen, inclusief zijn nieuwste werk, 'Sublime'.

Op zaterdag 29 juni staat de beroemde chef uit Brooklyn, Action Bronson, op het podium. Met zijn verfijnde mix van East Coast-sounds en invloeden van soul, jazz en funk, belooft hij fans van old-school rap te bekoren. Lokale trots Brihang zal ook optreden, en de dag wordt afgesloten met een optreden van de rootsreggaegroep Steel Pulse, die een boodschap van eenheid en vrede uitdraagt.

Nieuw op zondag 30 juni is de big-band Nubiyan Twist, afkomstig uit de clubs van Leeds. Met hun mix van neo-soul, jazz-funk, afro-groove en breakbeats voegen ze een uniek element toe aan het festival.

Deze zes artiesten voegen zich bij de reeds aangekondigde line-up, waaronder MonoNeon (vrijdag), Odumodublvck (zaterdag), STIKSTOF, Fatoumata Diawara en Romain Virgo (zondag). En dit is slechts het begin; meer artiestennamen zullen binnenkort worden onthuld.

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar en gaan van 56 tot 135 euro. Koop hier tickets voor Couleur Café 2024.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Couleur Café  2024
Tickets Couleur Café 2024
Couleur Café 2024
€ 56,00 - 135,00
transition festival

NIEUWE NAMEN TRANSITION FESTIVAL 2024: O.A. TERENCE... Het Transition Festival , dat plaatsvindt op zaterdag 9 maart 2024 in...

Rock Werchter 2023

20 NIEUWE NAMEN VOOR ROCK WERCHTER O.A. PARKWAY... Rock Werchter verruimt vandaag zijn muzikale horizon met de aankondiging...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.