Popronde wil doorgaan tijdens gedeeltelijke lockdown in overleg met podia

Popronde Leiden Rhino Rino 2015
Popronde wil doorgaan tijdens gedeeltelijke lockdown in overleg met podia
Door sjoertb op 15 oktober 2020 - 11:36 1 Door de gedeeltelijke lockdown liggen veel evenementen opnieuw onder vuur. Zo ook de Popronde Preparty die bij alle grote podia in planning staat. De aankomende weken mogen er overal maar 30 bezoekers zijn, op anderhalve meter afstand van elkaar.

De organisatie van Popronde heeft laten weten dat het de evenementen zoveel mogelijk door wil laten gaan. In overleg met de podia wordt gezocht naar oplossingen.

Popronde is in betere tijden het grootste gratis te bezoeken rondreizende festival van Nederland. In bijna alle grote steden zijn er dan optredens te zien door de hele stad. Door de pandemie moest er dit jaar gekozen worden voor een veel kleinere schaal: de Popronde Preparty. De echte Popronde wordt in het voorjaar ingehaald van 23 januari tot en met 4 april. De Popronde Preparty is ook gratis te bezoeken. Reservering is wel noodzakelijk door het limiet op het maximaal bezoekers.

Verplaatsingen:
De avonden van de Popronde Preparty in De Duycker (Hoofddorp), Grenswerk (Venlo), Muziekpodium Estrado (Harderwijk), Nirwana (Lierop) en Gebouw-T (Bergen Op Zoom) zijn helaas afgelast en worden verplaatst naar later dit jaar. Onder meer Mountain Eye, Minor Citizen, The PeTeRLeeS, Eelco, OJAM, Fitgirl, MINKA, Espoir, Roodnoot, Arno Loriaux en Zoë Low zouden optreden.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Crossing Border

CROSSING BORDER 2020 GAAT VOLLEDIG ONLINE MET O.A....Het Haagse festival Crossing Border zou in eerste instantie gedeeltelijk...

London Calling

GEEN LONDON CALLING FESTIVAL IN PARADISO DIT JAAR London Calling is elk jaar vaste prik in Paradiso. In het voorjaar en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.