Geen London Calling festival in Paradiso dit jaar

Murder Capital
Geen London Calling festival in Paradiso dit jaar
Door JenitaPostma op 15 oktober 2020 - 11:26 1 London Calling is elk jaar vaste prik in Paradiso. In het voorjaar en najaar wordt het showcase-festival gehouden in het Amsterdamse podium. Helaas zit het er dit jaar niet in.

Of de editie van eind oktober door zou kunnen gaan was al even de vraag, maar na de aankondiging van de aangescherpte coronamaatregelen is het definitief. Er word nu gekeken naar nieuwe data voor het festival in een nieuw jaar, hierover volgt binnenkort meer informatie. Alle eerder gekochte tickets voor London Calling blijven geldig voor de eerstvolgende editie.

Sinds 1992 heeft London Calling elk jaar minstens één keer plaatsgevonden in Paradiso. Door de jaren heen stonden bands als Blur, The Libertines, Florence + The Machine, Franz Ferdinand, Foster The People, Tame Impala en Mac DeMarco vroeg in hun carrière op het showcasefestival. In 2019 werden grote ontdekkingen als The Murder Capital en The Howl & The Hum toegevoegd aan de lange lijst van London Calling-klassiekers. Doordat het festival dit jaar niet doorgaat komen er in 2020 ook geen nieuwe artiesten en bands bij, daarom blikt het festival de komende tijd via hun nieuwsbrief terug op memorabele London Calling-momenten.

Foto: The Murder Capital op London Calling in 2019 door Tineke Klamer




Popronde news

POPRONDE WIL DOORGAAN TIJDENS GEDEELTELIJKE LOCKDOWN...Door de gedeeltelijke lockdown liggen veel evenementen opnieuw onder vuur. Zo...

Le Guess Who? 2019 news

OFFLINE PROGRAMMA LGW OFF BEKEND GEMAAKT MET O.A.... Het Utrechtse festival LGW Off (Le Guess Who? Off) is de alternatieve editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.