013 organiseert nieuw garagerock-festival 'HERE'S THE THING' met o.a. The Murder Capital en Wodan Boys

Murder Capital
013 organiseert nieuw garagerock-festival 'HERE'S THE THING' met o.a. The Murder...
Door tessamaria op 23 mei 2023 - 12:43 1 Op zaterdag 14 oktober vindt het nieuwe festival 'HERE'S THE THING' plaats in 013, Tilburg. Nieuwe maar ook gevestigde acts laten de beste en nieuwste post-punk, garagerock, psychedelica en indie nummers horen. De line-up van het festival is bekend en deze is mede mogelijk gemaakt door KINK.

Het programma voor 'HERE'S THE THING': The Murder Capital, Porridge Radio, Yīn Yīn, The Big Moon, DEADLETTER, Coach Party, Wodan Boys, Mood Bored, Marathon, The Pleasure Dome, SØWT en Docile Bodies.

Deze muziekgenres die op het festival langs komen zijn ontstaan als ondergrondse culturen en hebben zich diep geworteld in steden zoals Brighton, Liverpool, Manchester en Berlijn. In deze steden heerst een bewuste, up-to-date mentaliteit met een no-nonsense benadering. Bij HERE'S THE THING kun je jezelf volledig verliezen, zijn wie je bent en dansen op een spekgladde, plakkerige dansvloer tot je er letterlijk bij neervalt.

De kaartverkoop voor het festival begint op donderdag 25 mei om 10:00 uur. Schaf hier je tickets aan voor HERE'S THE THING 2023. Je betaalt €39,80 aan entreekosten.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets HERE'S THE THING 2023
Tickets HERE'S THE THING 2023
HERE'S THE THING 2023
€ 39,80
Vestrock 20231

WINNEN: 2X2 WEEKENDTICKETS VESTROCK MET O.A. THE...In het weekend van 2 en 3 juni staat vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen...

Het Moment

HIPHOPFESTIVAL HET MOMENT MAAKT LINE-UP COMPLEET MET... Het Moment is het nieuwe hiphopfestival in de Spoorzone in Tilburg. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.