Winnen: 2x2 weekendtickets Vestrock met o.a. The Prodigy, Franz Ferdinand en Scooter

Vestrock 2019
Winnen: 2x2 weekendtickets Vestrock met o.a. The Prodigy, Franz Ferdinand en Scooter
Door RobZ op 23 mei 2023 - 13:18 1 In het weekend van 2 en 3 juni staat vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen volledig in het teken van boutique-festival Vestrock. De line-up van Vestrock liegt er niet om. Dit jaar staan er weer flink wat grote internationale pop- en rockacts op het programma. Op het affiche staan onder andere: The Prodigy Franz Ferdinand, Feuerengel, Life of Agony, Scooter, LIFE, Coach Party en The Howl & The Hum. Nederlandse en Belgische artiesten hebben vanzelfsprekend ook een grote inbreng in het Vestrock weekend. Denk aan onder andere: Antoon, Joost, Intergalactic Lovers, Personal Trainer, Maan, STAKE, S10 en Merol.

Combineer dit met lekker weer, goed eten en drinken en je hebt een festival voor echte genieters! We zijn daarom blij dat we 2 x 2 weekendtickets voor Vestrock 2023 mogen weggeven!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'Vestrock 2023'.

We nemen per email contact op met de twee winnaars. We kunnen maar twee mensen gelukkig maken, dus als je nu al zeker weet dat je het weekend van 2 en 3 juni op Vestrock wil doorbrengen, koop dan hier een ticket.Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefle guess who

LE GUESS WHO? KONDIGT GASTCURATOREN EN EERSTE 84...Het festival Le Guess Who? keert van donderdag 9 tot zondag 12 november terug...

The Murder Capital

013 ORGANISEERT NIEUW GARAGEROCK-FESTIVAL 'HERE'S... Op zaterdag 14 oktober vindt het nieuwe festival 'HERE'S THE THING' plaats in...

REACTIES

Avatar ElDuderino
do 01 jun 2023 18:33

ElDuderino Bedankt Festivalinfo!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.