The Prodigy, Franz Ferdinand, Antoon, Feuerengel en meer naar Vestrock 2023

Vestrock 2019
The Prodigy, Franz Ferdinand, Antoon, Feuerengel en meer naar Vestrock 2023
Door sjoertb op 24 november 2022 - 11:53 1 In juni 2023 komt Vestrock terug naar Hulst. De organisatie laat weten dat de 12e editie op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni plaats gaat vinden met niemand minder dan The Prodigy en Franz Ferdinand.

Er zal genoeg te beleven zijn op het Zeeuwse festival want verder zijn ook nog Antoon, My Baby, Feuerengel (A Tribute To Rammstein), Intergalactic Lovers, The Howl & The Hum, Bob Uit Zuid, Coach Party en Life voor de aankomende Vestrock. Meer muziek- en theaterartiesten worden in de komende maanden aangekondigd.

Het intieme zomerfestival wordt gehouden op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Hulst ligt zeer centraal en is eenvoudig te bereiken voor zowel Nederlanders als voor Belgen. Vestrock werd dit jaar opnieuw genomineerd voor een European Festival Award in de categorie Best Medium Sized Festival.

Tickets
· Early Bird Combi (vrijdag & zaterdag): € 110
· Vrijdag: € 69
· Zaterdag: € 69
· Combi vrijdag & zaterdag: € 125
· Early Bird Camping: € 10

Tickets voor Vestrock 2023 zijn hier verkrijgbaar. De verkoop van Early Bird combitickets start zaterdag 26 november om 11 uur 's ochtends.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDauwpop

DAUWPOP 2023 VERWELKOMT O.A. THE PRODIGY, FRANZ... The Prodigy, Franz Ferdinand, The Opposites, Goldband, Son Mieux, Danny...

Scumbash

SCUMBASH COMPLEET MET BEVESTIGING PETER PAN... Met de toevoeging van de laatste zeven acts is de 5e editie van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.