Scumbash compleet met bevestiging Peter Pan Speedrock, Born from Pain, Skroetbalg en meer

Peter Pan Speedrock
Scumbash compleet met bevestiging Peter Pan Speedrock, Born from Pain, Skroetbalg en meer
Door RobZ op 24 november 2022 - 11:35 1 Met de toevoeging van de laatste zeven acts is de 5e editie van het Rotterdamse festival ScumBash compleet. Ook Peter Pan Speedrock, Born From Pain, Discipline, Cenobites, Mindwar, Skroetbalg en The Shivvies komen op zaterdag 4 februari 2023 de boel op stelten zetten in de RDM Onderzeebootloods.

Scumbash is een rock ‘n roll festival dat wordt georganiseerd door Schorem Barbier & Haarsnijder. Mede geïnspireerd door Speedfest (het jaarlijkse feestje van Peter Pan Speedrock in het Eindhovense Klokgebouw) besloten de mannen van het Rotterdamse Schorem om zelf ook een festival te gaan organiseren. In 2020, 2021 en in februari van dit jaar ging ScumBash, dat wordt georganiseerd door Schorem Barbier en evenementenorganisatie Event Warehouse, niet door vanwege coronamaatregelen. Nu gaat er in 2023 eindelijk weer een editie zijn!

Eerder werden al onder andere The Toy Dolls, The Exploited, Slapshot, Batmobile en Mad Sin aangekondigd. Hier vind je de complete line-up van Scumbash 2023.

De kaartverkoop voor Scumbash 2023 is bezig. Tickets kosten 49 euro. Via deze link koop je tickets. Reeds gekochte tickets voor 2021 zijn voor de komende editie in 2023 geldig.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVestrock 2023

THE PRODIGY, FRANZ FERDINAND, ANTOON, FEUERENGEL EN...In juni 2023 komt Vestrock terug naar Hulst. De organisatie laat weten dat...

Grasnapolsky 2023

GRASNAPOLSKY 2023 PRESENTEERT EERSTE NAMEN O.A.... Grasnapolsky maakt vanochtend de eerste namen van het programma voor hunde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.