Grasnapolsky 2023 presenteert eerste namen o.a. Prins S en de Geit, Zea en Someone

Grasnapolsky 2023
Grasnapolsky 2023 presenteert eerste namen o.a. Prins S en de Geit, Zea en Someone
Door RobZ op 24 november 2022 - 11:16 1 Grasnapolsky maakt vanochtend de eerste namen van het programma voor hunde 10e editie bekend. De jubileumeditie van het festival vindt plaats van 10 t/m 12 maart 2023 in voormalig strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda en vanaf 9 maart in bungalowpark Landal de Bloemert.

Op het affiche van Grasnapolsky 2023 staan: Aili, Bob Uit Zuid, Bumble B. Boy, Cloud Cafe, Dorpsstraat 3, Kids with Buns, Lander & Adriaan, Library Card, Loupe, Luna Morgenstern, Mila V, Monolithe Noir, Prins S. en de Geit, Robin Scherpen, Roufaida, SIM—OJ, SNACKBAR the Ambassador, Someone en Zea.

Grasnapolsky wil een programma brengen waar bekend en (nog) onbekend talent elkaar afwisselen. Na de eerste edities in Bunnik ontwikkelde het festival zich op Radio Kootwijk tot een festival met eigen signatuur, waarin kunst, bijzonder erfgoed en het ontdekken van nieuw talent belangrijke kernwaarden zijn. Sinds 2019 vindt het winterfestival plaats in strokartonfabriek de Toekomst in Oost-Groningen. Met acts als Tamino, Bazart, Zwangere Guy, Eefje de Visser, S10, Altin Gün, Goldband en Froukje weet Grasnapolsky al jaren vroeg in hun carrière de acts te presenteren die later flink zullen doorgroeien. Dit jaar is het thema van Grasnapolsky: ‘Alles Om Je Heen’, naar het gelijknamige nummer van Lucky Fonz III, focust Grasnapolsky op ieders omgeving en vertelt over alles om zich heen.

Grasnapolsky is begonnen met de kaartverkoop. Een weekendticket voor 3 dagen festival kost 127,50 euro. Er zijn diverse mogelijkheden om Grasnapolsky te vieren vanaf bungalowpark Landal de Bloemert. Hier zorg je dat je op Grasnapolsky 2023 aanwezig kunt zijn.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Grasnapolsky 2023
Tickets Grasnapolsky 2023
Grasnapolsky 2023
€ 127,50
Scumbash

SCUMBASH COMPLEET MET BEVESTIGING PETER PAN...Met de toevoeging van de laatste zeven acts is de 5e editie van het...

Graspop 2020 news

103 NIEUWE NAMEN VOOR GRASPOP: O.A. DISTURBED,... Er zijn maar liefst 103 nieuwe namen toegevoegd aan het programma van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.