Dauwpop 2023 verwelkomt o.a. The Prodigy, Franz Ferdinand, The Opposites en Goldband

Franz Ferdinand
Dauwpop 2023 verwelkomt o.a. The Prodigy, Franz Ferdinand, The Opposites en Goldband
Door sjoertb op 24 november 2022 - 12:06 1 The Prodigy, Franz Ferdinand, The Opposites, Goldband, Son Mieux, Danny Vera, DeWolff, The Haunted Youth, Prins S. en De Geit, Personal Trainer, Elephant en Tramhaus zijn de eerste namen voor de aankomende editie van Dauwpop. Het festival wordt voor de 27e keer gehouden.

Het festival duurt net als vorig jaar twee dagen aan het begin van de warmere maanden. The Prodigy en Franz Ferdinand hebben hun sporen op de internationale podia en festivalcircuits ruimschoots verdiend. Naast Dauwpop zijn deze twee acts ook op Vestrock te zien. Helaas is zanger Keith Flint niet meer bij ons en zal The Prodigy een aangepaste show hebben.

De reguliere kaartverkoop is inmiddels gestart, er zijn zowel dagtickets als passe partouts beschikbaar evenals een beperkt aantal kidstickets. Er kan gekampeerd worden op een steenworp afstand van het festivalterrein. Hiervoor zijn afzonderlijke campingtickets beschikbaar. De organisatie verwacht snel een reeks nieuwe namen bekend te maken.

Dauwpop vindt plaats in Hellendoorn op 2 en 3 juni. Tickets voor Dauwpop 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dauwpop 2023
Tickets Dauwpop 2023
Dauwpop 2023
Jera On Air 2023

JERA ON AIR KOMT MET PAPA ROACH, BILLY TALENT, CODE...Jera On Air is het grootste festival voor de Punk, Hardcore en Metalcore...

Vestrock 2023

THE PRODIGY, FRANZ FERDINAND, ANTOON, FEUERENGEL EN... In juni 2023 komt Vestrock terug naar Hulst. De organisatie laat weten dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.