The Prodigy eert Keith Flint op Vestrock 2023

review: The Prodigy - 11/12 - 013 The Prodigy
The Prodigy eert Keith Flint op Vestrock 2023
Door kimvanderzon op 10 mei 2023 - 11:13 1 Het programma van de 12e editie van VESTROCK is helemaal rond want over een paar weken is het al zover. Op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni wordt het festival gehouden in Hulst.

De nieuwe en laatste namen zijn:Herman Brusselmans, Bieryoga, prof Ruben Verborgh, prof Nathalie Michels, prof Ernst Koster. Stand up comedy met Arie Koomen, Bas Birker, Tim Hartog en Mark Waumans.
Dj’s van Superdisco, Annabel en Club Vibes in Rotterdam: Doris Bae, DJ Quinna, DJ Lenny, DJ Leroy Joy, Panchi Soundsystem en Don de Baron.

Eerder werd al onder andere de komst van The Prodigy, Franz Ferdinand, Life of Agony, Feuerengel, Antoon, Maan en My Baby bekend.

Dat The Prodigy terug is na het dramatische verlies van frontman Keith Flint zal niemand ontgaan zijn. Op Vestrock geeft de Britse rave-act een eerbetoon aan de vroegtijdig overleden zanger, danser en boegbeeld middels een bijzondere lasershow.

Vestrock is een van de mooist gelegen festivals van Nederland. Het festival vindt plaats op een prachtig groen eiland aan de stadsgracht van de pittoreske middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws- Vlaanderen. Op onze Vestrock 2023 festivalpagina vind je alle bevestigde artiesten.

De kaartverkoop van Vestrock 2023 is in volle gang. De volgende ticketopties zijn beschikbaar:
Vestrock 2023 - Vrijdag - €69,-
Vestrock 2023 - Zaterdag - €69,-
Vestrock 2023 - combiticket - €125,-
Vestrock 2023 - Campingticket - €15,-

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dour 2023

30 NIEUWE NAMEN VOOR DOUR FESTIVAL 2023 Meer dan 30 artiesten zijn toegevoegd aan het programma van Dour Festival...

Slush Oordoppen

NIEUW: SHUSH ACOUSTIC EARPLUGS; BELEEF FESTIVALS EN... Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dat betekent genieten van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.