Le Guess Who? kondigt gastcuratoren en eerste 84 namen aan

review: Le Guess Who? 2015 - Donderdag The Notwist
Le Guess Who? kondigt gastcuratoren en eerste 84 namen aan
Door tessamaria op 23 mei 2023 - 15:39 1 Het festival Le Guess Who? keert van donderdag 9 tot zondag 12 november terug naar Utrecht. De gastcuratoren voor de zestiende editie van het festival en hun programma's zijn bekend gemaakt. Eveneens als de eerste artiesten voor de algemene line-up van het festival.

Heba Kadry brengt onder andere Tunesische DJ Deena Abdelwahed, Alessandro Cortini, ZULI, Omar El Sadek en Kamilya Jubran.

De Caribisch-Belgische componist, producer en muzikant Nala Sinephro presenteert optredens van onder andere Crystallmess, Nyokabi Kariũki, Model/Actriz en Nok Cultural Ensemble.

Enkele namen die op het programma van Slauson Malone 1 staan zijn: black midi performing The Beatles, O Ghettão, MIKE en Ebun Sodipo.

De Engels-Franse avant-popgroep Stereolab nodigen onder andere James Holden, Bombino, Kali Malone, Lucy Railton, Stephen O'Malley en Irreversible Entanglements uit.

Verder staan onder andere op het programma: Dudu Tassa & Jonny Greenwood (Radiohead), African Head Charge, João Donato en Backxwash.

Voor het complete programma van de gastcuratoren en de eerste artiesten voor de algemene line-up an het festival, verwijzen wij je door naar onze festival pagina van Le Guess Who? 2023. Er valt in ieder geval weer genoeg te ontdekken in november in Utrecht.

De kaartverkoop begint op vrijdag 26 mei om 11:00 uur. Er gaan een gelimiteerd aantal 4-daagse passe-partouts in de verkoop. Deze kaarten kosten €175. Ook worden er dagkaarten verkocht. Om donderdag of zondag aanwezig te zijn betaal je €63. Om toegang te krijgen voor de vrijdag of zaterdag ben je €73 kwijt. Koop hier je kaarten voor Le Guess Who? 2023.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Le Guess Who?  2023
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Le Guess Who? 2023 | Donderdag
€ 63,00
Le Guess Who? 2023 | Zondag
€ 63,00
Le Guess Who? 2023 | Vrijdag
€ 73,00
Le Guess Who? 2023 | Zaterdag
€ 73,00
Le Guess Who? 2023 | Passe-partout
€ 175,00
festivalinfonieuwlogo

PINKSTEREN 2023: OVERZICHT VAN BESTE FESTIVALS...Het Pinksterweekend komt eraan, en dat betekent dat onze festivalagenda weer...

Vestrock 20231

WINNEN: 2X2 WEEKENDTICKETS VESTROCK MET O.A. THE... In het weekend van 2 en 3 juni staat vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.