Ticketmaster wil speciale status voor gevaccineerde festival- en concertbezoekers

Lowlands festival sfeer
Ticketmaster wil speciale status voor gevaccineerde festival- en concertbezoekers
Door sjoertb op 12 november 2020 - 10:16 1 In navolging van het nieuws over de effectiviteit van het coronavaccin Pfizer werkt Ticketmaster aan een plan voor muziekliefhebbers die gevaccineerd zijn tegen het virus. Ticketkopers krijgen een ‘geverifieerde status’ zodat voor hen concerten en festivals weer als voorheen kunnen plaatsvinden. Zo laat directeur Mark Yovich weten aan Billboard.

In het plan voor 'post-pandemic fan safety' wordt in je smartphone bijgehouden of je de vaccinatie-status hebt of een negatieve testuitslag voor het virus in de afgelopen dagen. Medische gegevens zouden niet worden opgeslagen. Mensen die positief zijn getest voor COVID-19, geen test hebben gedaan of niet gevaccineerd zijn krijgen geen toegang tot de evenementen.

Ticketmaster wil genoeg opties bieden voor organisators zodat evenementen volgend jaar terug kunnen keren zoals we ze gewend zijn voor de pandemie. Aanvankelijk wordt aan het plan gewerkt in Amerika. In Nederland is Ticketmaster ook een grote speler in de kaartverkoop.


Le Guess Who? 2019 news

LE GUESS WHO? MAAKT DE EERSTE ARTIESTEN EN CURATOREN... Le Guess Who? 2021 staat gepland van 11 t/m 14 november. Het Utrechtse...

Armin van Buuren

TOMORROWLAND ORGANISEERT OP NIEUWJAAR EEN DIGITAAL... Tomorrowland organiseert op 31 december: 'Tomorrowland 31.12.2020' een...

REACTIES

geen avatar
do 12 nov 2020 18:42

eatsleeprave.. Hahaha de DDR is er niets bij!

 0
Avatar deHertog
wo 20 jan 2021 13:28

deHertog Dan blijf je toch thuis, wappie

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.