Popronde sluit zaterdag af met een online eindfeest vanuit de Melkweg en Het Podium

review: Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje Froukje
Popronde sluit zaterdag af met een online eindfeest vanuit de Melkweg en Het Podium
Door KaylynB op 24 november 2020 - 10:54 1 Waar de Popronde normaal gesproken afsluit in de Melkweg, met de meest opvallende acts uit de selectie, wordt het eindfeest dit jaar digitaal gevierd. Op vijf livestreams vanuit de Melkweg in Amsterdam en het Podium in Hoogeveen worden zaterdag 28 november de hele avond talentvolle Popronde gepresenteerd. Dit is allemaal te volgen via www.popronde.nl. Het programma wordt gecureerd door de mediapartners van de Popronde.

De gehele breedte van de selectie komt voorbij, van hiphop tot metal, van indie tot dance,
singer-songwriter en pop, op het eindfeest zie je de acts die de komende jaren vaker gaan voorkomen. Onder andere Kownu, Juan Juan, ANNNA, Mayleaf, Douwe Doorduin, Amy Miyu, Mystic, Zulu Green, Nobuka, Le Motat, AUFGLAUFT, HALCYON, Honingbeer, Josephine Odhil, KELSEY, Melle, nobuka, POM, SØWT, Socks;SportsSocks, THE HECK en Zoë Low die je vanaf 19.30u live vanuit de Melkweg en het Podium kan zien.

De reguliere Popronde 2020 is vanwege de corona-restricties verplaatst naar het voorjaar van 2021. Hiervoor in de plaats werden er diverse kleinschalige Popronde Poppodium Pre-Parties georganiseerd. Met het doorschuiven van Popronde 2020 naar het voorjaar van 2021 vinden er volgend jaar dus twee edities van de Popronde plaats.

De voorjaarseditie start op 18 februari in Groningen en eindigt op 29 april in Utrecht. De najaarseditie van Popronde 2021 loopt van zaterdag 11 september (Nijmegen) tot 27 november (Amsterdam) eindigt.Alle acts die in 2020 geselecteerd zijn mogen zich opnieuw inschrijven en maken kans om ook in 2021 geselecteerd te worden.
Greenfield Festival 2021 news

GREENFIELD FESTIVAL KONDIGT O.A. KORN, GOGOL...Het Zwitserse festival Greenfield kondigt de Amerikaanse band Korn aan...

Damian Marley reggae Pukkelpop 2016

POPPODIUM MUZIEKODROOM IN HASSELT EN PUKKELPOP GAAN... Het Hasseltse muziekcentrum Muziekodroom en de organisatie achter onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.