Naked Song Walk Along (met o.a. Fink) verplaatst naar mei

review: Fink - 21/11 - AFAS Live
Naked Song Walk Along (met o.a. Fink) verplaatst naar mei
Door sjoertb op 03 december 2020 - 10:57 1 Naked Song Festival zou dit jaar vanwege de corona-maatregelen in een andere vorm worden gegoten: 'Naked Song Walk Along'. Artiesten zouden meerdere malen optreden voor een kleiner aantal muziekliefhebbers op meerdere locaties.

Vandaag is bekendgemaakt dat er een nieuwe datum is voor Naked Song Walk Along. Van 12 december wordt het event verschoven naar 15 mei 2021. Gelukkig verplaatst bijna het hele programma mee. De headliners Fink, David Keenan en Jordan Mackampa zijn van de partij. Alleen Meskerem Mees is vervangen door Mooneye.

In de middag en in de avond spelen de headliners een set in het Muziekgebouw. Daarnaast treedt ieder dagdeel een viertal acts op, verdeeld over Muziekgebouw, Dynamo en K-19. Overdag zijn dat Iris Penning, Daniel Docherty, Alexandra Alden en Mooneye en ’s avonds Winnie Raeder, This Is The Kit, Benedict en Robin Kester.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Naked Song.

Foto: Fink in AFAS Live door Iris Neline KuitCorona virus

'21,4 MILJOEN EURO VOOR HERSTEL AMSTERDAMSE...Door de tweede lockdown hebben veel culturele instellingen en makers nog meer...

Grasnapolsky

FESTIVAL GRASNAPOLSKY VERHUIST NAAR MEI De organisatie van Grasnapolsky maakt vandaag bekend dat het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.