Roadburn Festival verplaatst naar 2022

review: Roadburn Festival 2019 - zaterdag Cave In
Roadburn Festival verplaatst naar 2022
Door sjoertb op 17 december 2020 - 10:26 1 Roadburn Festival is al jaren niet weg te branden uit april. Helaas is dat juist in de corona-crisis een moeilijke maand. Aanvankelijk werd in maart al snel duidelijk dat Roadburn 2020 niet door kon gaan. Het festival verschoof hoopvol naar april 2021. Gister is bekendgemaakt dat deze datum ook niet haalbaar is voor een Roadburn Festival zoals we dat gewend zijn.

Het festival wordt nu verplaatst naar 21 tot en met 24 april 2022. Ticketkopers uit 2020 hebben opnieuw de keuze om hun ticket te behouden of te retourneren. Meer informatie daarover is te vinden op roadburn.com.

Op de data van Roadburn 2021 komt er een kleinere alternatieve editie die volledig COVID-proof zal zijn. Optredens kunnen online bekeken worden en worden voor iedereen beschikbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maan 1.5e meter corona show

CORONA-SNELTEST-NETWERK MAAKT DE WEG VRIJ VOOR...Vanaf januari worden er een achttal proefevenementen georganiseerd in...

post malone andrea roell

LOLLAPALOOZA STOCKHOLM MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP... Afgelopen zomer had de eerste editie van Lollapalooza Stockholm moeten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.