Pitfest Indoor kondigt eerste namen o.a. I Am Morbid en Grave

Morbid Angel 2
Pitfest Indoor kondigt eerste namen o.a. I Am Morbid en Grave
Door KaylynB op 06 januari 2021 - 10:40 1 'Pitfest Indoor' komt zaterdag 18 september naar Poppodium Iduna te Drachten. In 2018 werd voor de eerste keer 'Pitfest Indoor' georganiseerd in het Drentse Erica, maar omdat deze locatie te klein was geworden zijn ze over gegaan naar Poppodium Iduna.
De eerste namen die werden aangekondigd zijn: I Am Morbid, Grave, Gruesome en Pyrexia. Het is de bedoeling dat er op 18 september een tiental acts uit het metal, punk en hardcore genre afreizen naar de Drachtster popzaal.

Een van de headliners zal het Amerikaanse I Am Morbid zijn. I Am Morbid bestaat uit voormalig Morbid Angel bandleden David Vincent en Tim Yeung. In deze band worden de Morbid Angel klassiekers 'Altars of Madness', 'Blessed Are The Sick', 'Covenant' en 'Domination' gespeeld.

De Zweedse deathmetalband Grave is ook van de partij. De band speelt een exclusieve ’30 years anniversary’-set waarbij ze het ‘Into the Grave’ debuutalbum zullen spelen.

Het Amerikaanse kwartet Gruesome is ontstaan door de betrokkenheid van gitarist/vocalist Matt Harvey (Exhumed) en drummer Gus Rios (Malevolent Creation) bij het DTA (Death to All) project. Elk uitgebracht Gruesome album gebruikt een andere plaat van Death als uitgaanspunt. Een mix van old school en deathmetal uit de Florida school.

Tenslotte mogen we ook nog de New Yorkse deathmetalband Pyrexia aankondigen.

In de aankomende maanden zullen de resterende acts aangekondigd worden. De voorverkoop is gestart. Een kaartje kost je 30 euro. Tickets zijn te verkrijgen via de Iduna website.Bestel tickets Pitfest Indoor 2021
Tickets Pitfest Indoor 2021
Pitfest Indoor 2021
€ 30,00
Hit the North 2020

ESNS ONDERDELEN HIT THE NORTH EN GRUNNSONIC MAKEN...Van 13 t/m 16 januari vindt Eurosonic Noorderslag (ESNS) weer plaats. Dit is...

The Subs

'I WANT TO DANCE AGAIN' DE EERSTE GROTE POST-CORONA... Met het nieuwjaarsvoornemen voor 2021 en met een zetje van radiozender Studio...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.