Tijdschema online Eurosonic Noorderslag bekend - nieuw toegevoegd: Sarita Lorena

Sarita Lorena
Tijdschema online Eurosonic Noorderslag bekend - nieuw toegevoegd: Sarita Lorena
Door sjoertb op 07 januari 2021 - 11:52 1 Het tijdschema van het Groningse dubbelfestival Eurosonic Noorderslag (ESNS) is bekendgemaakt. In totaal zijn er 189 acts uit 36 landen bevestigd voor de gratis te volgen digitale editie. Het blokkenschema is hier te vinden.

Van woensdag 13 januari t/m vrijdag 15 januari zijn via vier digitale kanalen (ESNS 01 – 04) de sets van de Europese acts te zien. Op vrijdag vindt de uitreiking van de Music Moves Europe Talent Awards plaats. Op het PLUS-kanaal van ESNS zijn diezelfde dag de showcases van de Hit the North selectie te zien.

16 januari, de festivalzaterdag staat in het teken van Noorderslag. Via drie kanalen presenteren 40 Nederlandse acts zich aan het publiek. Zojuist als laatste toegevoegd is de Nederlandse zangeres en rapster van Braziliaanse komaf Sarita Lorena (foto).

Elke dag begint het festivalprogramma om 20:00 uur. Via esns.nl zijn de showcases te zien.

Lowlands sfeer

SUCCESVOL PROEFEVENEMENT IN BARCELONA; GEEN NIEUWE...In oktober werd bekend dat Barcelona een experiment ging doen met het...

Music Moves Europe Talent Awards

'MUSIC MOVES EUROPE TALENT AWARDS'-SHOW MET O.A.... De ceremonie van de Music Moves Europe Talent Awards gaat dit jaar ook...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.