Nina Kraviz en Amelie Lens tijdens 'Exit to 2021' te bewonderen

Nina Kraviz
Nina Kraviz en Amelie Lens tijdens 'Exit to 2021' te bewonderen
Door KaylynB op 12 januari 2021 - 14:10 1 Exit is een Servisch festival en ze vieren het Servisch Oud & Nieuw op 14, 15 en 16 januari met twee livesets en een VR-feest onder de naam 'Exit to 2021'. Twee sets van opnames Nina Kraviz en Amelie Lens na de afsluiting van de Dance Arena in 2018 en 2019, plus het opgezette VR-feest. In samenwerking met een van de Duitse clubs Bootshaus met het optreden van house DJ-duo andhim.

Na het festival een jaar eerder af te sluiten en bij te dragen aan EXIT's Best European Festival-titel in 2017, keerde Nina Kraviz in juli 2018 terug. Een officiële video van de uitvoering zal voor het eerst aan het publiek worden getoond op donderdag 14 januari om 20.21 uur CET, waarin de nieuwe aankomst van Nina in het Petrovaradin-fort wordt aangekondigd om de 20e verjaardag van het EXIT festival te vieren.


Het optreden van Amelie Lens in de Dance Arena in 2019 wordt herinnerd als een van de slotscènes in de geschiedenis van het festival. Geïnspireerd door de connectie tussen The Prodigy en EXIT, speelde "Firestarter" helemaal op het einde van een vlekkeloze set, ter ere van de overleden Keith Flint. De wereldpremière van de stream wordt uitgezonden op vrijdag 15 januari om 20.21 uur CET.

De livestreams van de sets van Nina en Amelie zullen beschikbaar zijn op de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van EXIT festival.

Bootshaus heeft onlangs zijn virtuele editie gelanceerd en bij deze gelegenheid, samen met het EXIT festival. Het Duitse dj-duo andhim hosten dit optreden. In samenwerking met Sansar is het mogelijk om op zaterdag 16 januari om 18.00 uur een show te laten zien die je meeneemt naar de gepresenteerde Bootshaus Club en een virtuele entertainmentervaring biedt. De club wordt nauwkeurig gerepliceerd in de virtuele omgeving. Je hebt de mogelijkheid om te communiceren met andere virtuele bezoekers.

Het virtuele feest in Bootshaus is gratis om deel te nemen via VR-headsets op het platform van Sansar op alle apparaten via de Sansar app, het Bootshaus Twitchkanaal en de EXIT Festival website.

De viering van de 20ste verjaardag van het EXIT festival vindt plaats van 8 tot 11 juli in het Petrovaradin Fort. Reeds bevestigde namen zijn: David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion and Thundermother.

Bestel tickets Exit Festival 2021
Tickets Exit Festival 2021
Exit Festival 2021
€ 30,45
Corona virus

LOCKDOWN VERLENGD; GEEN CONCERTEN EN FESTIVAL T/M 9...Het zat er aan te komen. Premier Rutte en minister de Jonge hebben geen goed...

Corona virus

FAUCI: CONCERTEN EN FESTIVALS KUNNEN VANAF DE HERFST... Op een virtuele conferentie, georganiseerd door 'The Association of...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.