Guilty Pleasure Festival start binnenkort met kaartverkoop na staatssteun met garantiefonds

Guilty Pleasure Festival news_groot
Guilty Pleasure Festival start binnenkort met kaartverkoop na staatssteun met...
Door Cartman91 op 25 januari 2021 - 16:44 1 In deze tijden van corona waar de een na de andere festival of concert uitgesteld of geannuleerd wordt is er nu ook goed nieuws te melden: het Guilty Pleasure Festival in Amsterdam gaat binnenkort starten met de kaartverkoop.

Dit na de aankondiging van het demissionair kabinet over de steun van 300 miljoen euro voor een garantiefonds van de culturele sector dat vanaf 1 juli geldt. Guilty Pleasure zou op 10 en 11 juli plaatsvinden in de Gaasperplas te Amsterdam, dus dit festival komt daarvoor in aanmerking.

Medeoprichter van het festival Wouter Flipse is blij met dit garantiefonds: "Dit stemt hoopvol en biedt perspectief. Voor onszelf, maar ook voor onze bezoekers. De helft van de kaarten zijn al uitverkocht, doordat mensen vorig jaar hun kaartje hebben behouden. Het zou geweldig zijn als we dit jaar écht samen mogen feestvieren. We juichen nog niet te vroeg, maar kijken met vernieuwd vertrouwen naar de zomer en zijn blij dat we door kunnen gaan met de voorbereidingen."

Tickets voor dit festival zouden dan op 27 januari vanaf 20:00 uur in de voorverkoop moeten gaan via de website van het Guilty Pleasure Festival. Hierbij is de regeling gemaakt dat je bij aankoop van het ticket slechts 9 euro (+ 0,90 euro servicekosten) overmaakt. Mocht het festival tóch niet doorgaan dan krijg je dit volledige bedrag (incl. servicekosten) teruggestort. In het geval dat het festival wél doorgaat dan zal je het resterende bedrag van de ticketprijs binnen de gestelde termijn moeten betalen.

Over de programmering van het festival is nog niets bekend, “maar houd rekening met een speeltuin voor volwassenen, maar dan beter” aldus de festivalorganisatie.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



FeestDJRuud

KNALTIVAL BRENGT CARNAVAL NAAR JE WOONKAMER VIA...Op zaterdag 13 februari brengen FeestDJRuud , WE OWN THE NIGHT TV en Ziggo...

Pinkpop 2020 news

KANS DAT PINKPOP DIT JAAR DOOR KAN GAAN STEEDS KLEINER Slecht nieuws voor Pinkpopgangers: de kans dat het Limburgse festival in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.