Awakenings verplaatst naar september

Awakenings
Awakenings verplaatst naar september
Door Cartman91 op 29 januari 2021 - 15:17 1 Het Amsterdamse dancefestival Awakenings zal op 26 en 27 juni niet doorgaan. Reden hiervoor is omdat dit te vroeg komt gezien de huidige corona situatie. Het festival wordt niet helemaal afgelast, maar verplaatst naar september.

Op 11 en 12 september is de verwachting dat bezoekers weer ouderwets uit hun dak kunnen gaan op de geproduceerde decibellen. Echter is er nog niets zeker, zo ook voor de festivallocatie. Hier zijn namelijk twee opties voor, maar zolang er nog niets zeker en duidelijk is over de corona situatie kan er nog geen vergunning afgegeven worden.

Reeds gekochte kaarten blijven wel geldig voor de komende editie. Voorlopig zullen er nog geen kaarten in de voorverkoop gaan, omdat er nog teveel onduidelijkheid is. Om die reden vind de organisatie het niet helemaal eerlijk om dan kaarten te gaan verkopen.

Onduidelijk is nog of de line-up van de afgelaste editie mee verhuist naar de nieuwe editie in september.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross 2018 news

ZWARTE CROSS MOGELIJK NAAR SEPTEMBER VERPLAATSTHet Gelderse festival Zwarte Cross wordt mogelijk verplaatst naar september....

SWF 2021

NIEUWE DATUM VOOR SWF 2021 IN AUGUSTUS MET O.A.... SWF is dit jaar terug in augustus. De datum en het programma voor het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.