Zwarte Cross mogelijk naar september verplaatst

Zwarte Cross sfeer
Zwarte Cross mogelijk naar september verplaatst
Door Cartman91 op 29 januari 2021 - 15:31 1 Het Gelderse festival Zwarte Cross wordt mogelijk verplaatst naar september. Reden hiervoor is dat het onzeker blijft of het festival gezien de huidige situatie georganiseerd kan worden van 15 t/m 18 juli.

"Daarover blijft nog steeds grote twijfel bestaan. Daarom onderzoeken we nu serieus of de verplaatsing naar september mogelijk is. Hopelijk zijn we dan af van coronamaatregelen en is het grootste deel van Nederland gevaccineerd", zegt Pieter Holkenborg namens organisator Feestfabriek. Holkenborg vertelt verder dat de organisatie met de gemeente Oost Gelre, waar Lichtenvoorde toe behoort, in gesprek is om de vergunningen rond te krijgen.

Mocht de komende editie geen doorgang kunnen vinden dan zou dat slecht nieuws betekenen voor de Feestfabriek. Holkenborg zegt hierover "Het organiseren van festivals is wat wij doen. Als dat alweer niet kan, is het de vraag hoe lang je dat blijft volhouden als bedrijf." Wanneer er meer duidelijkheid hierover is dat is nog onbekend, maar Holkenborg blijft optimistisch: "Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk. Wij gaan in ieder geval volop verder met de voorbereidingen voor editie 2021 van de Zwarte Cross en kunnen snel schakelen als dat moet."

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de eerstvolgende Zwarte Cross editie. Over de programmering is voorlopig nog niets bekend.

bron: Tubantia

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Coachella news

OPNIEUW STREEP DOOR COACHELLA FESTIVAL VANWEGE CORONAAnother one bites the dust. Ook in april 2021 zal er geen Coachella festival...

awakenings festival 2016

AWAKENINGS VERPLAATST NAAR SEPTEMBER Het Amsterdamse dancefestival Awakenings zal op 26 en 27 juni niet doorgaan....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.