Opnieuw streep door Coachella festival vanwege corona

Down The Rabbit Hole sfeer 2015
Opnieuw streep door Coachella festival vanwege corona
Door RobZ op 01 februari 2021 - 11:06 1 Another one bites the dust. Ook in april 2021 zal er geen Coachella festival zijn. Op last van de lokale gezondheidsautoriteiten is het festival, dat gepland stond van 9 tot 18 april in de plaats Indio, California vrijdag geannuleerd. Het is al de derde keer dat er een streep gaat door Coachella. De editie van maart 2020 werd doorgeschoven naar oktober. Halverwege 2020 werd duidelijk dat ook deze datum niet gehaald ging worden. Er werd toen besloten om het april 2021 nog eens te proberen.

Coachella is een van de grootste festivals ter wereld. Het festival wordt twee lange weekenden achter elkaar gehouden op de Empire Polo Club in Indio, California. Coachella ontvangt over deze twee weekenden zo'n 250.000 bezoekers. Voor de editie van 2020 stonden onder andere Rage Against the Machine, Lana Del Rey, Thom Yorke, Frank Ocean en Travis Scott op het affiche. Voor de editie van 2021 waren nog geen namen bevestigd.

Coachella is na Glastonbury vorige week het volgende grote internationale festival waar (voorlopig) een streep doorheen gaat. Dit gaat vanzelfsprekend gevolgen hebben voor de tourschema's van de grote internatiale artiesten. Dit soort grote festivals zijn een soort kapstokken waaraan tours opgehangen worden.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paaspop 2021 news

PAASPOP VERHUIST EENMALIG NAAR SEPTEMBERHet hing al even in de lucht , maar Paaspop wordt dit jaar definitief...

Zwarte Cross 2018 news

ZWARTE CROSS MOGELIJK NAAR SEPTEMBER VERPLAATST Het Gelderse festival Zwarte Cross wordt mogelijk verplaatst naar september....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.