Organisatie van Zwarte Cross stopt met plannen voor eigen publieke omroep

review: Zwarte Cross 2016 - zaterdag
Organisatie van Zwarte Cross stopt met plannen voor eigen publieke omroep
Door sjoertb op 14 januari 2021 - 12:52 1 Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. kennen we van grote festivals als Zwarte Cross en Mañana Mañana. In juli 2020 kondigde het bedrijf aan haar online contentplatform STAMPPOT te willen uitbreiden en een gooi te willen doen naar de status van publieke omroep.

De focus van de omroep zou het oneindige universum buiten de bubbel van de gevestigde media worden. Een plek voor iedereen die op een positieve wijze maling heeft aan welke vorm van hokjesgeest dan ook.

Vandaag is bekendgemaakt dat Alles Komt Goed B.V. zich voornamelijk gaat richten op de voorbereidingen van de aankomende edities van Zwarte Cross en Mañana Mañana. De plannen voor het contentplatform STAMPPOT gaan de ijskast in en de gelijknamige omroepvereniging wordt opgeheven. In februari 2021 zou het platform gelanceerd worden. Dat is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



London Calling 2018

EERSTE 2021 EDITIE LONDON CALLING PRESENTEERT EERSTE...Indoorfestival London Calling, dat ieder jaar tweemaal plaatsvindt in...

Down The Rabbit Hole sfeer2

'GROOT DEEL JONGEREN GAAT AKKOORD MET TESTEN EN... Om evenementen bij te wonen lijken jongeren grotendeels bereid te zijn zich...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.