Artiesten kunnen zich nog tot 1 maart inschrijven voor de Popronde 2021

Popronde news_groot
Artiesten kunnen zich nog tot 1 maart inschrijven voor de Popronde 2021
Door Cartman91 op 10 februari 2021 - 14:33 1 Artiesten of bands die een stapje hogerop willen, kunnen zich nog tot 1 maart inschrijven voor de Popronde. Dit is het grootste rondreizende muziekfestival in Nederland en de perfecte springplank voor onbekend talent, van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum 'n bass en van rock tot blues. Alles is mogelijk!

De Popronde reist langs tientallen locaties, van Alkmaar tot Venlo en van Middelburg tot Leeuwarden. Zo is er voor lokaal talent altijd wel een Popronde evenement dicht in de buurt. Afgelopen jaar is de Popronde vanwege de corona-crisis een aantal keren doorgeschoven (wel werden er coronaproof concerten en livestreams georganiseerd), maar het festival is vast van plan in 2021 weer de normale cyclus in te gaan.

In het verleden hebben namen als Racoon, De Staat, Handsome Poets, Marike Jager, Dotan, Chef'Special, Go Back To The Zoo, John Coffey, Blaudzun, Mister & Mississippi, EUT, Rondé, Roosbeef, Kensington, Jeangu Macrooy, Lucky Fonz III en HAEVN al op de Popronde gespeeld en het ver geschopt met hun carrières.

Een grote commissie van Nederlandse muziekexperts kiest uit alle artiesten die zich inschrijven de acts voor Popronde 2021.

Ben je artiest of band die toe is aan de volgende stap, schrijf je in tot 1 maart via de website van de Popronde.Motel Mozaique news

MOTEL MOZAÏQUE GAAT CREATIEF PARTNERSCHAP AAN MET OEROLDe festivals Motel Mozaïque en Oerol gaan de komende tijd samenwerken aan...

Dauwpop

DAUWPOP VERPLAATST NAAR SEPTEMBER Festival Dauwpop in Hellendoorn zal door de coronacrisis niet op 29 mei...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.