Motel Mozaïque gaat creatief partnerschap aan met Oerol

Lisa Hannigan
Motel Mozaïque gaat creatief partnerschap aan met Oerol
Door sjoertb op 11 februari 2021 - 10:32 1 De festivals Motel Mozaïque en Oerol gaan de komende tijd samenwerken aan hun muzikale aanbod. Harry Hamelink, artistiek directeur van Motel Mozaïque, werkte eerder al als muziekprogrammeur bij Oerol en bracht onder meer Colin Benders’ Kytopia naar het eilandfestival.

De komende editie van Motel Mozaïque gaat Harry met jonge talentvolle artiesten en muziekprogrammeurs samenwerken. Interessante musici worden vervolgens aangeboden om Oerol te gebruiken als ontwikkelplek en werkplaats voor nieuw werk.

Normaliter vindt het Rotterdamse festival Motel Mozaïque plaats in april en strijkt het muziek- en theaterfestival Oerol in juni neer op Terschelling. In 2021 kijken beide festivals naar wat er dit jaar mogelijk is in verband met de maatregelen rondom de bestrijding van de pandemie.

Foto: Lisa Hannigan op Motel Mozaïque door Bart Notermans

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Booster Festival news

BOOSTER FESTIVAL COMPLETEERT LINE-UP MET ELF NIEUWE...Het Enschedese showcasefestival Booster Festival heeft voor de komende...

Popronde news

ARTIESTEN KUNNEN ZICH NOG TOT 1 MAART INSCHRIJVEN... Artiesten of bands die een stapje hogerop willen, kunnen zich nog tot 1 maart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.