Oerol Festival 2021 gaat niet door

Oerol sfeer
Oerol Festival 2021 gaat niet door
Door sjoertb op 22 april 2021 - 13:42 1 Helaas is vandaag bekendgemaakt dat Oerol Festival 2021 niet door kan gaan. Lang dacht de organisatie dat het festival in fysieke vorm op een veilige manier door kon gaan van 11 tot en met 20 juni. De veiligheid van de bezoekers, makers en medewerkers zou voldoende gewaarborgd worden.

In nauw overleg met de gemeente Terschelling en de Veiligheidsregio Fryslân is er nu besloten dat er te weinig verbetering in de huidige corona-situatie is om het festival waar te maken. De druk op de politie en de zorg op het eiland en daarbuiten is te groot. Daarmee is het niet verantwoord om in juni het Oerol Festival op Terschelling te houden.

Met bezoekers die tickets hadden wordt contact opgenomen.

Het programma van Het Imaginaire Eiland, de online tak van Oerol zal wel door gaan. Met een aantal makers wordt er gekeken of hun projecten in kleine opzet met publiek kunnen plaatsvinden.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sophie Straat

NIEUW LITERAIR FESTIVAL 'YOU’LL HAVE TO SCREAM...Op zaterdag 10 juli landt er een nieuw literair festival in Den Haag: '...

Grasnapolsky

FESTIVAL GRASNAPOLSKY KOMT MET ZOMEREDITIE INCLUSIEF... Grasnapolsky gaat toch door! Er zal een zomereditie van het Groningse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.