Festival Grasnapolsky komt met zomereditie inclusief camping

Grasnapolsky 2021
Festival Grasnapolsky komt met zomereditie inclusief camping
Door sjoertb op 22 april 2021 - 10:12 1 Grasnapolsky gaat toch door! Er zal een zomereditie van het Groningse festival plaatsvinden. Normaliter wordt het festival in februari of maart gehouden maar door de pandemie was het onzeker of het dit jaar plaats kon vinden. Eerst werd er al uitgeweken naar mei.

Vandaag komt de organisatie met nieuwe data: van 30 juli tot en met 1 augustus strijkt het Festival Grasnapolsky neer in en rondom de voormalige strokartonfabriek De Toekomst. Daar zullen intieme optredens vinden bij onder meer een vuurplaats in het open veld en een amfitheater van strobalen. Het thema is 'Weg uit de stad'.

De festivallocatie ligt in het Oost-Groningse Scheemda. Het terrein rondom de fabriek wordt ingericht als festivalcamping.

Binnenkort wordt het eerste deel van het programma bekendgemaakt. In de afgelopen jaren speelden onder andere acts als Mozes and the Firstborn, Lucky Fonz III, Sons, Moss, Tamino, De Likt en Eefje De Visser er.

Tickets voor Grasnapolsky 2021 zijn hier verkrijgbaar. Een weekendticket kost 150 euro. Op vrijdag 30 april om 10.00 uur start de reguliere kaartverkoop. Vanwege de coronamaatregelen is er een beperkt aantal tickets te koop.Bestel tickets Grasnapolsky 2021
Tickets Grasnapolsky 2021
Grasnapolsky 2021
€ 150,00
Oerol 2021

OEROL FESTIVAL 2021 GAAT NIET DOORHelaas is vandaag bekendgemaakt dat Oerol Festival 2021 niet door kan gaan....

By The Creek 2021 news

BY THE CREEK VIERT IN SEPTEMBER 5-JARIG JUBILEUM MET... Het Utrechtse festival By The Creek moest vorig jaar het 5-jarig jubileum nog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.