By The Creek viert in september 5-jarig jubileum met tweedaagse editie, line-up ook bekend

Ronnie Flex
By The Creek viert in september 5-jarig jubileum met tweedaagse editie, line-up ook bekend
Door Cartman91 op 21 april 2021 - 13:38 1 Het Utrechtse festival By The Creek moest vorig jaar het 5-jarig jubileum nog even uitstellen wegens het coronavirus. Ook dit moest het festival nog verplaatst worden naar september, maar het festival lijkt er daadwerkelijk aan te komen. De terugkeer van het festival en vooral het feit dat het om alweer de vijfde editie gaat wordt gevierd met een tweedaags feest.

Op 18 en 19 september wordt By The Creek weer gehouden, opnieuw op recreatiegebied Middelwaard vlakbij Vianen.

Verder is de line-up bekend gemaakt. Op het programma staan onder meer: Ronnie Flex & Deuxperience Band, De Sluwe Vos, Dr. Rubinstein, Johnny 500, Luuk van Dijk, Michel De Hey, Paula Temple, TLM, Waxfiend, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Wouter S, Yung Feli en vele anderen. Voor de complete lijst check je onze By The Creek-pagina.

Wanneer precies de kaartverkoop van start gaat en hoeveel een ticket dan wel niet kost is momenteel niet bekend. Wel is je 2020-ticket gewoon geldig voor de komende editie!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGrasnapolsky

FESTIVAL GRASNAPOLSKY KOMT MET ZOMEREDITIE INCLUSIEF... Grasnapolsky gaat toch door! Er zal een zomereditie van het Groningse...

Graspop 2020 news1

AEROSMITH HERBEVESTIGD ALS HEADLINER VAN GRASPOP... En dat is drie! Graspop Metal Meeting laat vandaag weten dat het opnieuw...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.