Motel Mozaïque gaat dit jaar niet door

Motel Mozaïque news_groot
Motel Mozaïque gaat dit jaar niet door
Door Cartman91 op 12 maart 2021 - 16:32 1 Het Rotterdamse festival Motel Mozaïque (MOMO) gaat dit jaar niet door. Het festival had eind april plaats moeten vinden, maar door de aanhoudende coronacijfers is het onmogelijk om publiek toe te kunnen laten in de Rotterdamse binnenstad.

Kaarthouders worden of zijn via de mail op de hoogte gebracht hierover en kunnen hun tickets retourneren of omzetten in een voucher voor het nieuw geïntroduceerde online evenement MOMO Create & Perform.

MOMO Create & Perform laat je een kijkje nemen in de keuken van artiesten en performers. Denk hierbij aan brainstorms, repetities, online premières en werkjes speciaal voor MOMO gemaakt. Het programma hiervoor dat via streams online te volgen zal zijn, wordt in de komende weken bekend gemaakt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

'IN APRIL 100 NIEUWE TESTLOCATIES VOOR BEZOEKERS...Afgelopen week liet GGD-baas André Rouvoet weten dat de GGD het niet als hun...

Creamfields

VOLGENDE HEADLINER VOOR CREAMFIELDS BEKEND GEMAAKT:... Afgelopen week werd bekend dat David Guetta de zaterdag op de North Stage...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.