Prognosis Festival verplaatst naar april 2022 (met o.a. Enslaved, Haken en Katatonia)

review: Haken - 15/3 - De Boerderij Haken
Prognosis Festival verplaatst naar april 2022 (met o.a. Enslaved, Haken en Katatonia)
Door Cartman91 op 17 februari 2021 - 16:28 1 Het Eindhovense indoorfestival Prognosis zal dit jaar niet meer plaatsvinden. De organisatie is achter de schermen hard bezig geweest om een oplossing te zoeken voor het verantwoord kunnen organiseren van het festival in tijden van corona. Dit is echter niet gelukt, waarna de harde conclusie is getrokken dat het er voor 2021 niet in zit.

Het festival is dan uitgesteld naar 15 en 16 april 2022, waar het zoals gewoonlijk in de Effenaar plaats zal vinden. Het goede nieuws is wel dat het de organisatie gelukt is om enkele namen mee te verhuizen naar de eerstvolgende editie. Tot deze namen behoren Katatonia, Haken (foto), Enslaved, Long Distance Calling, The Ocean en Cellar Darling. Binnenkort zullen er meer namen bekend worden gemaakt.

Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor de komende editie. Uiteraard kan je restitutie aanvragen. Mocht je nog geen kaartje hebben, dan kan je deze aanschaffen. Een vrijdagkaartje kost je 54 euro, voor de zaterdag betaal je 64 euro en aan een combiticket ben je 99 euro kwijt.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPaaspop 2021 news

NIEUWE NAMEN VOOR PAASPOP 2021: O.A. DUNCAN...Een aantal artiesten hebben hun optreden op Paaspop 2021 verklapt. Op social...

Defqon.1

DEFQON.1 UITGESTELD NAAR JUNI 2022 Slecht nieuws voor alle dance-liefhebbers in Nederland, festival Defqon.1 zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.