Defqon.1 uitgesteld naar juni 2022

Defqon Mainstage news_groot
Defqon.1 uitgesteld naar juni 2022
Door Cartman91 op 17 februari 2021 - 16:11 1 Slecht nieuws voor alle dance-liefhebbers in Nederland, festival Defqon.1 zal dit jaar niet doorgaan. Het grootste dance-festival van Nederland zal een jaar overslaan i.v.m. de coronacrisis. Vorig jaar werd de reguliere editie al afgeblazen, maar kwam er nog een digitale editie. Voor dit jaar zit het er niet in.

Er was nog hoop dat in juni een reguliere editie georganiseerd kon worden, maar dat blijkt dus niet het geval. Organisator Q-Dance hoopt in 2022 wél weer een editie te kunnen organiseren, deze staat dan ook gepland voor 24 t/m 26 juni 2022 op het Walibi Holland-terrein.

Q-Dance zegt hierover: "De afgelopen zes maanden hebben we er alles aan gedaan om deze uitkomst te vermijden, maar het bleek simpelweg onmogelijk te zijn." De 2022 editie moet de "grootste, meest gewaagde en krachtigste ooit" worden.

De laatste reguliere editie, pre-corona, was in 2019. Dit bleek met 78.000 bezoekers de drukst bezochte editie van het festival ooit te zijn geweest!

Reeds gekochte kaarten voor de komende editie van het festival blijven geldig, uiteraard kan er restitutie aangevraagd worden. Momenteel is het festival volledig uitverkocht, maar 2020-editie tickets die teruggestuurd worden zullen weer beschikbaar worden gemaakt voor de 2022 editie.

Bron: Nu.nlPrognosis Festival news

PROGNOSIS FESTIVAL VERPLAATST NAAR APRIL 2022 (MET...Het Eindhovense indoorfestival Prognosis zal dit jaar niet meer plaatsvinden....

Het Amsterdams Verbond 2021 news

BEVRIJDINGSFESTIVAL HET AMSTERDAMS VERBOND... Het is een beetje gek, maar waar: het Amsterdamse bevrijdingsfestival Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.