Bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond verplaatst naar september

Het Amsterdams Verbond 2021 news_groot
Bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond verplaatst naar september
Door Cartman91 op 17 februari 2021 - 15:24 1 Het is een beetje gek, maar waar: het Amsterdamse bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond zal dit jaar niet zoals gebruikelijk op 5 mei plaatsvinden, maar op 25 september.

Reden hiervoor is het welbekende coronavirus en de geldende maatregelen. Hierdoor is het onmogelijk om de vrijheid te vieren.

Het festival bestaat al sinds 2015 en vond toen nog plaats in de Tuinen van West. In 2020 zou het festival voor het eerst in het Olympisch Stadion gehouden worden. Echter, door de uitbraak van het virus kon het toen niet doorgaan. Dit jaar kan het wederom niet gehouden worden, maar is het wel dus verplaatst naar het najaar.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je nog geen kaartje hebben, dan kan je deze vanaf morgenavond (18 februari) om 20:00 uur aanschaffen. Over de ticketprijzen is momenteel nog niets bekend.Defqon.1

DEFQON.1 UITGESTELD NAAR JUNI 2022Slecht nieuws voor alle dance-liefhebbers in Nederland, festival Defqon.1 zal...

Rewire Festival 2021 news

REWIRE FESTIVAL VERPLAATST NAAR NIEUWE DATUM EN... Het Haagse Rewire festival stond gepland voor april, maar is verplaatst naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.