Defqon.1 krijgt volgend jaar een vierde festivaldag

Defqon Mainstage news_groot
Defqon.1 krijgt volgend jaar een vierde festivaldag
Door RobZ op 14 mei 2021 - 11:14 1 Na het festival twee keer te hebben moeten uitstellen vanwege de pandemie, voegt Defqon.1 een vierde festivaldag aan het evenement van 2022 toe. In 2022 zal daarmee het festival plaatsvinden van 23 tot en met 26 juni 2022. Defqon.1 is het grootste hardstyle event wereldwijd en verwelkomde tijdens hun zeventiende editie in 2019 een recordaantal van 78.000 bezoekers.

Het is de eerste keer dat het Defqon.1 Weekend Festival van donderdag tot en met zondag plaatsvindt. Het festival verwacht een recordaantal artiesten, specials, en optredens te kunnen presenteren. De organisatie pakt altijd uit met een indrukwekkende productie en de laatste pyrotechnieken, vuurwerk, CO2-effecten en een lasershow. Op deze pagina vind je al onze Defqon.1 2022 informatie.

“Omdat we al erg lang bezig zijn met de voorbereiding, zijn we erg blij dat we eindelijk de uitbreiding van Defqon.1 mogen aankondigen. Dit nieuwe hoofdstuk geeft ons de mogelijkheid om nog meer unieke ervaringen aan te bieden aan onze community en om het merk Defqon.1 te laten groeien en verder te ontwikkelen”, zegt Sander Bijlstra, Managing Director bij Q-dance.

Om het nieuws te vieren, heeft de organisatie tevens besloten de Defqon.1 at Home 2021 livestream met een dag te verlengen. Hiermee is het digitale event te streamen van donderdag 24 juni tot en met zondag 27 juni. Om Defqon.1 at Home bij te wonen, moet je van te voren een ticket kopen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kliko Fest 2021 news

PATRONAAT KOMT MET LOCKDOWN-EDITIE VAN KLIKO FEST...Het Haarlemse poppodium Patronaat maakt bekend dat er een lockdown -editie...

Thomas Azier

O. FESTIVAL 2021 MAAKT PROGRAMMA BEKEND: O.A. THOMAS... Onder de naam O. staat Rotterdam weer in het teken van opera. Voorheen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.