Patronaat komt met lockdown-editie van Kliko Fest met o.a. Pip Blom, Iguana Death Cult en Paceshifters

Pip Blom 2
Patronaat komt met lockdown-editie van Kliko Fest met o.a. Pip Blom, Iguana Death Cult...
Door Cartman91 op 14 mei 2021 - 15:34 1 Het Haarlemse poppodium Patronaat maakt bekend dat er een lockdown-editie van Kliko Fest komt. "Nog een jaar zonder Kliko Fest zou niemand overleden", aldus de organisatie.

Daarom zal er nog dit jaar een editie komen, met op het programma T-99, Pip Blom, Ploegendienst, Hang Youth, Paceshifters, Iguana Death Cult, Bongloard, Memo Pimiento en Magic Tom & Yuri. Binnenkort worden de laatste paar namen bekend gemaakt.

Kliko Fest zal plaatsvinden op 15 oktober in Patronaat. De lockdown-editie van Kliko Fest komt in de plaats van de eerder aangekondigde datum van 26 juni. Reeds gekochte tickets voor de 2020-editie blijven geldig. Tickets voor de lockdown-editie van Kliko Fest kosten 25 euro in de voorverkoop en 34,50 aan de deur. Via deze link koop je tickets voor Kliko Fest 2021.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefExplore The North 2020

FESTIVAL EXPLORE THE NORTH KOMT VAN JUNI T/M...Het Friese festival Explore The North biedt in navolging van de afgelaste...

Defqon.1

DEFQON.1 KRIJGT VOLGEND JAAR EEN VIERDE FESTIVALDAG Na het festival twee keer te hebben moeten uitstellen vanwege de pandemie,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.