Dance Valley 2021 begint binnenkort met kaartverkoop

Dance Valley news_groot
Dance Valley 2021 begint binnenkort met kaartverkoop
Door Cartman91 op 19 februari 2021 - 14:11 1 De organisatie achter Dance Valley kijkt er naar uit om weer een editie te mogen organiseren, op 14 augustus is het dan zover. Op die dag zal voor het eerst sinds 2019, voor de uitbraak van het coronavirus, weer gedanst en gefeest worden.

Op 25 februari om 12 uur gaat de kaartverkoop van start. Doordat de afgelaste 2020-editie al uitverkocht was en deze tickets geldig blijven voor de komende editie zullen er weinig kaarten beschikbaar zijn voor de nieuwe voorverkoop.

Mocht je een kaartje kopen, dan zal je in eerste instantie de helft van de ticketprijs (32,50 euro) betalen. Pas als met zekerheid gezegd kan worden dat Dance Valley op 14 augustus definitief doorgaat dan pas betaal je de rest van de ticketprijs (eveneens 32,50 euro). De totaalprijs van een kaartje bedraagt dus 65 euro.

Dance Valley vindt plaats in recreatiegebied te Spaarnwoude. Op het programma staan onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Kris Kross Amsterdam, Benny Rodrigues, Chocolate Puma en La Fuente.

Om een kaartje te kunnen bemachtigen zal je via deze link moeten inschrijven. Uiteraard kan je ook een ticketreminder ontvangen om er op tijd bij te zijn!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Crazy Sexy Cool Festival news

CRAZY SEXY COOL FESTIVAL IN ROTTERDAM MET O.A. LIL...Het Rotterdamse Crazy Sexy Cool Festival kan dankzij het garantiefonds van de...

Down The Rabbit Hole sfeer

WITTE KRUIS EVENEMENTENZORG LAAT FESTIVALBEZOEKERS... Voor het overgrote deel heeft iedereen die een festival bezoekt een te gekke...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.