Motel Mozaique organiseert MOMO Create met project van Eefje de Visser en Nick Verstand

review: Eefje de Visser - 27/09 - Nieuwe Luxor Theater Eefje de Visser
Motel Mozaique organiseert MOMO Create met project van Eefje de Visser en Nick Verstand
Door RobZ op 22 maart 2021 - 11:51 1 Motel Mozaique organiseert in april MOMO Create & Perform, een online programma met kijkjes in de keuken van artiesten. Onderdeel van MOMO Create & Perform is een speciaal project met zangeres Eefje de Visser en lichtkunstenaar Nick Verstand in Rotterdam. Zij creëren en tonen een audiovisueel werk, op het snijvlak van live performance en moderne kunst. Het audiovisuele popconcert zal tot stand komen en uitgevoerd worden bij AVL Mundo, de werkplaats van kunstenaar Joep van Lieshout in het Rotterdamse havengebied.

Eefje de Visser en Nick Verstand presenteren een audiovisueel werk in een drieluik, op het snijvlak van live performance en moderne kunst. Het werk onderzoekt het samenbrengen van contrasten in omgevingen die onze perceptie van geluid, licht en ruimte beïnvloeden. Tijdens deze show speelt Eefje songs van haar laatste plaat ‘Bitterzoet’, door de Nederlandse popcritici uitgekozen tot beste album van 2020. Maar ze brengt ook ouder en nieuw werk, en legt de nadruk op live samenzang en beweging. De première, met beelden van zowel het creatieproces als het concert, is op zaterdag 24 april 2021 te bewonderen middels een online stream. Check onze livestream agenda voor deze en meer livestreams vanaf de Nederlandse podia!

De stream van MOMO Create & Perform bestaat uit twee uitzendingen van drie uur. Deze worden uitgezonden op vrijdag 23 en zaterdag 24 april 2021 van 19:00 tot 22:00. Voor dit programma zijn verschillende tickets beschikbaar: een passe-partout voor beide dagen, dagtickets of een los ticket voor alleen de Create & Perform video van Eefje de Visser en Nick Verstand. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de volgende links:

Momo Create & Perform - Friday - Livestream - 15 euro
Momo Create & Perform - Eefje De Visser X Nick Verstand - Livestream - 12,50 euro
Momo Create & Perform - Saturday - Livestream - 10 euro
Momo Create & Perform - Friday & Saturday - Livestream - 7,50 euro

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Parkpop logo juist

GEEN 40E EDITIE VAN PARKPOP IN 2021Het Parkpop festival zou op 13 juni de 40e editie krijgen. Vandaag wordt...

Corona publiek news

DEMISSIONAIR KABINET GEEFT DUIDELIJKHEID OVER... Diverse media berichten dat er duidelijkheid is over het aangekondigde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.